Download Hent de velkendte KRAP skemaer KRAP Kursus Ringsted KRAP Kursus Aalborg Åbne tilmeldings-kurser Klik på en by og læs mere Kunde udtaler:
"Vi haft et KRAP kursus gennem KRAP Specialisterne. Det var meget lærerigt og en fornøjelse. De forstod på bedste vis, at omsætte teori til praksis.
Derudover fik vi flere faglige redskaber, som vi kunne arbejde videre med umiddelbart efter kurset."
Læs mere Specialbygget KRAP kursus

Online supervision

Vi tilbyder dig og dit team online supervision. Både for ledere og medarbejdere, individuelt og i små grupper.

En af fordelene ved online supervision er, at du kan modtage supervision der, hvor det passer dig bedst, og den geografiske afstand til supervisor har ingen betydning. En anden fordel er prisen som altid er uden kørsel.

Hos KRAP Specialisterne laver vi supervision med udgangspunkt i KRAP. Supervisionen er altid orienteret i og omkring praksis, og målet er er at skabe udvikling. Vi har en ressourcefokuseret og anerkendende tilgang, og vi arbejder ud fra Søjlemodellens tre faser.

Online supervision anvendes ofte i forbindelse med case-supervision i små grupper eller i individuel supervision. Det kan også være supervision på implementeringen af KRAP.

I kan vælge imellem forskellige digitale platforme – vi oplever at nogle kommuner gerne vil bruge deres egne systemer. Vi kan invitere dig via et link, eller du kan invitere os. Det aftaler vi naturligvis på forhånd.

Vi har erfaringer med Zoom, Skype, Google meet, Teams og starleaf.

Teknisk udstyr

Individuel supervision eller supervisioner med 2-3 personer, kan i en vis grad køre blot via en normal bærbar computer. I gruppesupervisioner er det dog en fordel at ”sætte os op” via en projekter, da vi ofte deler modeller og tekst via skærmen.

Grupper på 3-6 personer kræver indkøb af yderligere udstyr for optimalt udbytte. Herunder ses links til udstyr, som vi anbefaler:

Link til udstyr vi anbefaler.

Microfon: Røde NT-USB Mini Mikrofon 749.- på Powers hjemmeside
Webcam: Logitech webkamera HD Pro C920 749.- på Elgigantens hjemmeside
Ekstern højtaler: fx Logitech z207 399.- på Elgigantens hjemmeside

Kontakt for nærmere information
Jan@krapspecialisterne.dk

Online supervision