KRAP

Download KRAP skemaer, vejledning og eksempler - klik her
Socialpædagog

Jan Sørensen

Jeg tilbyder og har erfaring med

Jeg er uddannet professionsbachelor i pædagogik og har siden 2004 arbejdet i special-området. Jeg har kompetencer indenfor adhd, asf, udviklingshæmning og non-verbale borgere, ofte med komorbide tilstande.

Jeg elsker pædagogisk praksis. Jeg er oprigtigt optaget af, at mennesker der står i en situation, hvor de har brug hjælp og støtte, føler sig mødt og anerkendt. Jeg oplever, at den metodiske tilgang, hvor medarbejdere går til sagen, med redskaber og struktur, gør en enorm forskel. Hvilket giver en stor faglig tilfredshed.

I 2007 begyndte jeg at bruge KRAP som et redskab i mit pædagogiske virke, igennem årene fik jeg redskaberne ind som en naturlig del af mit arbejde. I 2011 havde jeg æren af at beskrive en case i bogen KRAP fortællinger fra praksis (Kap. 2).

Siden 2013 har jeg arbejdet med KRAP hos PsykologCentret, hvor jeg har tilegnet mig en bred vifte af kompetencer med KRAP i praksis. Jeg anvender KRAP metoderne, til pædagogiske udredninger, i samtaler, i sparrings situationer med forældre og medarbejdere på institutioner. Ligeledes også som VISO-specialist, supervisor og rådgiver, hvor vi ofte arbejder med de udfordringer, vi møder i vores arbejde med borgerne.

Siden 2014 har jeg afholdt mere end 800 kursus- og temadage i KRAP og implementering af metoder i det pædagogiske arbejde. Jeg underviser og tilrettelægger kursusforløb i samarbejde med institutioner og kommuner i hele Danmark. Fra enkeltstående dage til forløb på op til 20 dage.

Når I møder mig som menneske og fagperson, vil I opleve, at jeg forsøger at sætte mig ind i jeres situation og behov. For mig er det vigtigt, at vi skaber sammenhæng imellem kursus, supervision og den pædagogiske praksis. Det handler ikke om at bruge mange redskaber, men om at bruge dem med omtanke – og der hvor det giver mening.

Det siger mine kunder.....

Allan og jeg har været så glade for at have dig som Supervisor. Du har handlet i krise situationer, udlåne dit nerve system … og ikke mindst haft tiltroen til at vi, og Aalborg kommune kunne løse opgaven. En svær en af slagsen! Men det lykkedes. Du har givet os brugbare redskaber, haft indsigt og forståelse for vores, og ikke mindst plejebørnenes følelser, reaktioner og tanker. Især KRAP tanke boblen har været brugbar for os, og perspektiv skemaet. Du lærer fra dig i et forståeligt sprog og med øvelser man kan bruge i hverdagen Men bedst af alt, du fulgte op på os alle, og de unge havde stor tillid til dig. Endnu engang stor tak for dit STORE arbejde og tak flere års støtte. Bedste anbefalinger herfra
Sabrina V. Skriver
Vi havde en virkelig god kursusdag med Jan Sørensen på min arbejdsplads fredags 9. sep. 2022 på Specialskolen Bramsnæsvig. Det var både fagligt og praktisk og Jan komplementerede disse to begreber fremragende Jan gjorde oplægget meget livligt med både humor, samt private og professionelle praksisfortællinger og erfaringer. Jan havde min opmærksomhed hele dagen!
Maria Andersen
Pædagog, Specialskolen Bramsnæsvig
Jan er fagligt kompetent og giver god sparring i forbindelse med implementering af KRAP i vores bo- og dagtilbud på Social- og Handicapområdet. Han er en god underviser, der formidler stoffet med relevante eksempler og han formår at skabe et trygt læringsrum for medarbejderne. Han er dedikeret til at medvirke til at flytte praksis. Det mærkes.
Lisbeth Barkholt Hansen
Specialkonsulent
Psykolog
Peter Storgård
Psykolog
Ida Kortbæk
Specialpædagog
Jan Sørensen
Konsulent
Karen-Marie Skov
Konsulent
Tenna Bilstrup
Konsulent
Gitte Andersen